Vandautomater og vandkølere til virksomheder. Med dejligt brus!

Leder I efter en vandautomat, der kan placeres tæt på jeres medarbejdere, f.eks. på kontoret, så er en af ​​vores smukke Tower-modeller den perfekte løsning. Tower modellen er en klimaneutral vanddispenser, som fås i mange forskellige materialer og farver.

Prøv gratis i 30 dage
bakgrund

Fritstående vandautomater til kontoretFlotte fritstående vandautomater som fås i massivt træ, lakeret stål eller børstet stål

Bordmodeller til kontoret

London vandautomat - bordmodel

Vandautomater til kantiner og køkkenerVandautomater til kantiner og køkkener

– GRATIS KULSYRE med i prisen! –

Fritstående vandautomater

Vores fritstående vandautomater er nemme at installere og placere tæt på brugerne.

Den kan placeres i kontorlandskabet, gangen eller i kantinen.

Er det en vandautomat til et hotel, er der mange placeringsmuligheder. Hvorfor ikke placere den i receptionen, hvor gæsterne kan fylde deres vandflasker, inden de går ud og ser på byen.

Klik for et læse mere >>

Vandautomater bordmodeller

Vores bordmodel vandautomater er kompakte vandmaskiner, der nemt placeres på f.eks. et køkkenbord eller på en eksisterende hylde på kontoret eller i køkkenet Hele køledelen og filtersystemet er således bygget ind i maskinen, kun kulsyreenheden skal placeres uden for enheden.

Klik for et læse mere >>

Indbyggede vandløsninger

Vores indbyggede vandløsninger fås med forskellige kølekapaciteter & vanddispensere ​​til effektiv tapning af afkølet vand med eller uden kulsyre. Indbyggede vandautomater sparer gulvplads, da køleaggregatet bygges ind i eksisterende skabe, mens selve vanddispenseren monteres i bordpladen.

Klik for et læse mere >>
bakgrund

Hvad skal I overveje i forbindelse med anskaffelse af en vandautomat til virksomheden?

Vandbehov

Det kan være svært at vælge vandautomat ud fra et bestemt vandbehov, hvis man ikke er en restaurant eller en større kantine.

Udgangspunktet for en virksomhed vil altid være ønsket om at tilbyde medarbejderne dejligt koldt vand på linje med at tilbyde dem kaffe og te.

Spørgsmålet er så bare, om det skal være vand fra hanen eller vand i plastikflasker. Eller den klart bedste løsning, nemlig vand fra en vandautomat.

Vand fra vores vandautomater er vand fra hanen filtreret, nedkølet og tilført brus, uden at man skal bruge tid og plads på håndtering af plastflasker. Plastikflasker der for øvrigt er rigtigt dårlige for miljøet.

Tæt på brugerne

Vore fritstående vandautomat model “Tower” kan placeres tæt på brugerne. Den kan placeres i kontorlandskabet som et dekorativt møbel, som gør det nemt for medarbejdene at tanke vand i glas eller drikkedunkt.

Synlig vandkilde gør, at folk drikker mere vand. Tower-modellen fås i massivt træ, lakeret metalplade eller rustfrit stål.

Vi tilbyder den i en række forskellige træsorter, eg, birk, valnød, ask, jatoba, mahogni eller en anden træsort, der passer ind i jeres virksomhed.

Begrænset plads

En bordmodel er en kompakt vandmaskine, der kan placeres på f.eks. et køkkenbord eller en hylde. Det betyder at maskinen kan placeres i områder med meget lidt plads. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige model og den optimale placering. I har altid mulighed for at bytte modellen ud med en anden vandautomat, hvis det skulle vise sig ikke at være den rigtige. Det er naturligvis helt gratis og en del af vores servicepakke.

Prisen

Hvad koster en vandautomat? Fra 17 kr/dag.

Vore priser inkluderer alt. Installering, service, reparation, udskiftning af filter og ubegrænset forbrug af kulsyre! Men det vigtigste er, at prisen for at give medarbejderne nem afgang til koldt, klart, miljørigtigt – og magisk vand ikke koster alverden.

Prøv en vandautomat i 30 dage GRATIS!

bakgrund

Fritstående vandautomater – klimaneutral vandløsning

Med en smukt designet fritstående vandautomat får jeres ansatte nem adgang til dejligt koldt vand – med eller uden kulsyre.

Vores Tower-model er den eneste klimaneutrale vandautomat på markedet. Modellen passer til ethvert miljø og kan fås i massivt træ, lakeret plade eller rustfrit stål. Vi tilbyder vandautomaten i flere forskellige smukke træsorter, Eg, Birk, Valnød, Jatoba, Mahogni eller i en træsort der matcher jeres virksomhed.

Vi tilbyder naturligvis også en håndfri vandautomat for ekstra hygiejnehensyn.

En gulvstående vandautomat giver medarbejderne på arbejdspladsen let adgang til frisk og koldt vand. Alle ved hvor vigtigt det er at holde væskebalancen oppe for at præstere og have det godt. En stilfuld vandkøler passer perfekt i kontorlandskabet eller i gangen eller køkkenet for den sags skyld.

bakgrund

Vandautomater – bordmodeller

Vandautomater i form af ordmodeller er flytbare, da de let kan kobles fra og til et nyt sted. F.eks. i restauranten, på konferenceanlæg, til events eller lignende. Bordmodeller er lette at holde rene. Har du ikke meget plads? Så vælg denne simple og mobile løsning.

bakgrund

Vanddispensere og taphaner til restauranter og køkkenmiljøer

Vores indbyggede vanddispensere fås med forskellige kølekapaciteter og taphaner​​til levering af dejligt koldt og filtreret vand – med eller uden brus. En indbygget vanddispenser passer ind i alle typer virksomheder.

Indbyggede vandautomater sparer gulvplads, da køleenheden monteres i eksisterende skabe. Taphanen monteres solidt i bordpladen og fås i en række varianter og materialer, rustfri, højglans, kobber, messing, lakerede farver & antik kobber.

bakgrund

Kontakt os for mere information!

Ønsker du, at vi kontakter dig og hjælper dig med at vælge den rigtige vandmaskine til din virksomhed? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig med det samme. Det er selvfølgelig også muligt at ringe til os tlf. 27 57 08 70.

En hemsida från Basunera

Top