Vandautomater og vandkølere til virksomheder. Med dejligt brus!

Vi arbejder med simple og gennemskuelige priser, hvor ALT er inkluderet i den månedlige leje-, service- og kulsyreaftale.
I bliver aldrig overrasket over pludselige ekstraomkostninger!

– fri kulsyre er med i prisen!

Klik og få et tilbud
bakgrund

Fritstående vandautomat


Tower vandautomat i egetræ

Vores fritstående vandautomater er nemme at installere og placere tæt på brugerne.

Læs mere om vore fritstående vandautomater


Vandautomater bordmodellerVores bordmodeller er kompakte vandautomater, der nemt placeres på f.eks. et køkkenbord eller på en eksisterende hylde på kontoret eller i køkkenet.

Læs mere om vore bordmodeller


Vandautomater med taphaner


Taphane - model Hamburg

Vore vandautomater med taphaner fås med forskellige haner og er perfekte til køkkener og kantiner.

Læs mere om vore vandautomater med taphane


Derfor skal I vælge en vandautomat fra Water Company

Nemt, billigt og miljørigtig!


Fast lav månedlig leje

Fri installering

Fri service og reparation

Fri kulsyreforbrug

Kræver meget lidt plads

Altid adgang til dejligt koldt vand – med eller uden brus

Miljøvenlig vandløsning

Direkte tilkobling til jeres egen vandforsyning

Slip for håndtering af flasker

I får friskere medarbejdere

Fritstående vandautomater – klimaneutral vandløsning

Med en smukt designet fritstående vandautomat får jeres ansatte nem adgang til dejligt koldt vand – med eller uden kulsyre.

Vores Tower-model er den eneste klimaneutrale vandautomat på markedet. Modellen passer til ethvert miljø og kan fås i massivt træ, lakeret plade eller rustfrit stål. Vi tilbyder vandautomaten i flere forskellige smukke træsorter, Eg, Birk, Valnød, Jatoba, Mahogni eller i en træsort der matcher jeres virksomhed.

Vi tilbyder naturligvis også en håndfri vandautomat for ekstra hygiejnehensyn.

Vandautomater – bordmodeller

Vores bordmodeller er kompakte vandautomater, der nemt placeres på f.eks. et køkkenbord eller på en eksisterende hylde på kontoret eller i køkkenet. Har du ikke meget plads? Så vælg denne simple og mobile løsning.

Vanddispensere og taphaner til restauranter og køkkenmiljøer

Vores indbyggede vanddispensere fås med forskellige kølekapaciteter og taphaner​​ til levering af dejligt koldt og filtreret vand – med eller uden brus. En indbygget vanddispenser passer ind i alle typer virksomheder.

Indbyggede vandautomater sparer gulvplads, da køleenheden monteres i eksisterende skabe. Taphanen monteres solidt i bordpladen og fås i en række varianter og materialer, rustfri, højglans, kobber, messing, lakerede farver & antik kobber.

bakgrund

Hvad skal I overveje i forbindelse med anskaffelse af en vandautomat til virksomheden?

Vandbehov

Det kan være svært at vælge vandautomat ud fra et bestemt vandbehov, hvis man ikke er en restaurant eller en større kantine.

Udgangspunktet for en virksomhed vil altid være ønsket om at tilbyde medarbejderne dejligt koldt vand på linje med at tilbyde dem kaffe og te.

Spørgsmålet er så bare, om det skal være vand fra hanen eller vand i plastikflasker. Eller den klart bedste løsning, nemlig vand fra en vandautomat.

Vand fra vores vandautomater er vand fra hanen filtreret, nedkølet og tilført brus, uden at man skal bruge tid og plads på håndtering af plastflasker. Plastikflasker der for øvrigt er rigtigt dårlige for miljøet.

Tæt på brugerne

Vore fritstående vandautomat model “Tower” kan placeres tæt på brugerne. Den kan placeres i kontorlandskabet som et dekorativt møbel, som gør det nemt for medarbejdene at tanke vand i glas eller drikkedunkt.

Synlig vandkilde gør, at folk drikker mere vand. Tower-modellen fås i massivt træ, lakeret metalplade eller rustfrit stål.

Vi tilbyder den i en række forskellige træsorter, eg, birk, valnød, ask, jatoba, mahogni eller en anden træsort, der passer ind i jeres virksomhed.

Begrænset plads

En bordmodel er en kompakt vandautomat, der kan placeres på f.eks. et køkkenbord eller en hylde. Det betyder at maskinen kan placeres i områder med meget lidt plads. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige model og den optimale placering. I har altid mulighed for at bytte modellen ud med en anden vandautomat, hvis det skulle vise sig ikke at være den rigtige. Det er naturligvis helt gratis og en del af vores servicepakke.

Prisen

Vore priser inkluderer alt. Installering, service, reparation, udskiftning af filter og ubegrænset forbrug af kulsyre! Men det vigtigste er, at prisen for at give medarbejderne nem afgang til koldt, klart, miljørigtigt – og magisk vand ikke koster alverden.

Kontakt os for mere information!

Ønsker du, at vi kontakter dig og hjælper dig med at vælge den rigtige vandautomat til din virksomhed? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig med det samme. Det er selvfølgelig også muligt at ringe til os tlf. 25 94 08 96.

En hemsida från Basunera