bestall_knapp-150x150_DK

Frisk vand til din restauration

Der sker en udvikling i den danske restaurationsbranche. Flere og flere steder er begyndt at fravælge mineralvand på flasker, hvad enten det er plast transporteret langvejs fra eller returflasker som hurtigt bliver ridsede. I stedet for lader de os installere en maskine, der renser, køler og tilfører kulsyre til det vand, der allerede findes i restaurationens egen hane. Derefter serveres det i elegante vandkarafler, der virkeligt pryder bordet.

VORES ABONNEMENTER

 

Fast månedlig udgift
– All inklusive

Når du lader os installere en vanddispenser, kender du altid den månedlige udgift på forhånd. I vores abonnementer indgår der nemlig både løbende vedligeholdelse og udskiftning af kulsyreflasker – uanset hvor meget kulsyre du bruger! Samtidig med at vi udskifter dine kulsyreflasker, så sørger vi også for, at din maskine opfylder alle hygiejnekrav og at den fungerer optimalt.

Small abonnement – 80 L/h

Til et mindre forbrug med behov for at fylde 3 – 5 karafler ad gangen.

Vores Small abonnement passer perfekt til mindre cafeer og restauranter, som vil slippe for den personalekrævende håndtering af tomme flasker.
Vælg mellem servering direkte fra hanen eller tilbyd vandet i vores eksklusive karafler (12 stk. karafler indgår i abonnementet)
Du får helt nye muligheder for at øge din indtjening, fordi dine omkostninger til fersk- og mineralvand falder dramatisk.

Dette indgår:

 • Komplet køleanlæg
 • Valgfri standard vanddispenser
 • Vandopsamlingsbakke
 • 12 stk. profilerede karafler
 • Gratis kulsyre, installation og filterskift
 • Gratis reparation og service

Download PDF

Medium abonnement – 120 L/h

Specialbygget for at kunne tappe flere karafler ad gangen ved hjælp af udvidet kulsyrekapacitet.
Vores Medium abonnement passer perfekt til mindre, men også mellemstore restauranter. Skab nye muligheder ved at undgå at bestille, håndtere og administrere traditionelt flaskevand.
I vores medium abonnement indgår 36 karafler, som er graverede med din virksomheds logo. Du får naturligvis fri kulsyre og service.

Dette indgår:

 • Komplet køleanlæg
 • Valgfri standard vanddispenser
 • Vandopsamlingsbakke
 • 36 stk. profilerede karafler
 • Karaffelbakke, der passer til opvaskemaskinen
 • Gratis kulsyre, installation og filterskift
 • Gratis reparation og service

Download PDF

Large abonnement – 220 L/h

Vælg et ekstra standard vandispenser efter behov eller maksimer effekten gennem vores super-touch tårn.
Vores Large abonnement er beregnet til større restauranter eller konferencer med mange gæster.
Intet behov for at bestille, håndtere eller administrere traditionelle flasker og kasser. I stedet får du helt nye muligheder for at øge din indtjening, fordi omkostninger til flaskevand falder dramatisk. Du får naturligvis fri kulsyre og service.

Dette indgår:

 • Komplet køleanlæg
 • Valgfri standard vanddispenser
 • Vandopsamlingsbakke
 • 60 stk. profilerede karafler
 • Karaffelbakke, der passer til opvaskemaskinen
 • Gratis kulsyre, installation og filterskift
 • Gratis reparation og service

Download PDF

X-Large abonnement – 300 L/h

Vores X-Large abonnement er designet til meget store restauranter og konferenceaktører.
Tænk på hvor meget personaletid der går med at bestille, håndtere og administrere traditionelle flasker og kasser. Tænk også på hvor meget udgiften per liter vand formindskes dramatisk. Så indser du hurtigt, hvor meget et X-Large abonnement kan øge din indtjening.

Dette indgår:

 • Komplet køleanlæg
 • Elektronisk super-touch tårn
 • Vandopsamlingsbakke
 • 96 stk. profilerede karafler
 • Karaffelbakke, der passer til opvaskemaskinen
 • Gratis kulsyre, installation og filterskift

Download PDF

bakgrund

HVILKEN MODEL SKAL JEG HAVE?

 

Illustrerad bild på inbyggd vattenautomat

Indbyggede vanddispenser

Disse modellerr indbygges i et eksisterende skab eller køkken, en smidig måde der ikke indtager gulvplads.
Automaten placeres normalt i et køkkenskab, der kræves et 60 cm standard skab, skabet skal rumme køleaggregat, filteranlæg og kulsyrepatron.

Download installationsvejledningen (PDF)

At huske på ventilation (PDF)

Fritstående vanddispensere

Vores fritstående vanddispensere passer til ethvert miljø, vælg en maskine i massivt træ, lakeret plade eller rustfrit stål. Vi tilbyder vanddispensere (gulvmodeller) i mængde forskellige træsorter, Eg, Birk, Valnød, Jatoba, mahogni eller i en træsort der matcher jeres virksomhed. Der er også muligt at vælge rustfrit stål eller farvelakeret plade.

Download installationsvejledningen (PDF)

Bordmodeller

Bordmodeller har hjul og kan derfor bruges mange steder. Let at koble fra og koble til på en ny plads f.eks. i restaurant, konferenceanlæg, events eller lignende. Bordmodeller er lette at holde rene. Har du ikke meget plads? Vælg denne mobile løsning.

Download installationsvejledningen (PDF)

bakgrund

Vores populæreste produkter

 

Lyon – Tap

Lyon er en slank og stilren model i høj blank stål, som let kan integreres på en æstetisk måde i det ønskede miljø.

Hamburg tapptorn i antikmässing med rak topp

Hamburg – Tap

Vores populære taphane Hamburg findes i flere forskellige varianter. Vælg mellem børsted, stål højblank, kobber, messing, antik messing og mat-sort. Hamburg kan endda fås med to forskellige typer af haner; flexihanen eller kulhanen, samt med lige eller skrå top

Vattenautomat Sevilla med touchfunktion och vattenkaraff

Sevilla – Touch

Vores nye model Sevilla er en moderne og stilren vanddispenser med touchpanel. Modellen kan indstilles til mængdekontrol for simpel anvendelse.

Hamburg Highlight

Hamburg – Tap

Vores populære taphane Hamburg findes i flere forskellige varianter. Vælg mellem børsted, stål højblank, kobber, messing, antik messing og mat-sort. Hamburg kan endda fås med to forskellige typer af haner; flexihanen eller kulhanen, samt med lige eller skrå top.

bakgrund

VORES PRODUKTER

Alle
Indbyggede
Bordmodeller
Fritstående
Karafler & tilbehør
Væghængende
Håndfri vandautomater

Barcelona

Hamburg – Taphane

Tower – Black

Paris – Taphane

Sevilla – Touch

Tower – Grey

Tower – Eg

Tower – Valnød

Tower – White

Sevilla touch II

Oslo – Taphane

Hirtshals – Hanen

Venedig – Tap

Lyon – Tap

Budapest

Dublin – Touch

London

Håndfri vandautomat med pedal

KARAFFELKURV

Rulleskab

Karaffel – Classic – 100 cl

Helsingfors

Karaffel – Classic – 50 cl

KØBEHAVN – TAP

Karaff – Premium – 75 cl

KARAFFELBAKKE

Berlin

HANER

FLEXIHANE – LIGE

FLEXIHANE – VINKEL

Køleenhed

Pygmy

bakgrund

Fri installation

Når du vælger en maskine fra Water Company, kommer vi naturligvis og installerer den for jer. Hvis vandforsyningen skal justeres, hjælper vi med tydeligere instruktioner.

Animerad ikon med mynt

Fast månedlig udgift

Når du lader os installere en vanddispenser, kender du altid den månedlige udgift på forhånd. I vores abonnementer indgår der nemlig både løbende vedligeholdelse og udskiftning af kulsyreflasker.

Animerad ikon för Water Companys service

Service indgår

Vanddispensere har brug for løbende vedligeholdelse og service. I vores abonnementer behøver I ikke at tænke på dette. Vi ved, hvornår din vanddispenser skal serviceres.

Animerad ikon av vattenfiltrering

Filtreret

I snVi har altid branchens bedste filter i vores vanddispensere. Vi skifter naturligvis filtrene regelmæssigt for altid at have det bedste resultat.

Illustration av vattenläcka

AquaStopper

Hvad sker der, hvis ulykken er ude og et vandrør går i stykker i jeres lokaler? Vi monterer beskyttelse, som både opdager og automatisk lukker for vandtilførslen ved en ulykke. Enkelt og sikkert.

Animerad ikon av kolsyrat vatten

Fri kulsyre

Hvad er vand uden kulsyre? Water Company har sit eget kulsyreanlæg og vi ved, hvor meget der forbruges. Vores mål er, at vi altid skifter dine kulsyreflasker i god tid, inden de løber tøre. Vores kunder skal aldrig stå uden kulsyre.

bakgrund

Kontakt os for mere information

Ønsker du, at vi kontakter dig og hjælper dig med at vælge den rette vanddispenser for din virksomhed? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage med det samme. Ring også gerne direkte til os på telefon +45 27 57 08 70.


Jeg vil…


Valg af karaffel*

Nummer karafler*


Med gravering*


Logo til gravering


Accepterede filtyper: eps.


Et Trygt og populært valg

 

FAR logo

 ”Vi er rigtigt glade for vores Tower model i træ. Det er helt tydeligt, at vi drikker mere vand nu. Vandet er dejligt koldt, renset for kalksmagen og så kan vi vælge med og uden brus. Samtidig er det vandbesparende, da vi tidligere var nødt til at lade vandet løbe fra vandhanen og vente på, at det blev koldt. Vi ser også, at kaffe- og sodavandsforbruget nu er faldet”

Patrade A/S i Aalborg
Pia

Bykrogen Logo

 ”Jeg er begyndt at drikke nok vand på arbejdet igen. Det kan jeg takke Watercompany og deres fine vandautomat for. Vandet er dejligt koldt, smager godt og så er der ikke mindst brus i. Jeg plejer at have svært ved at få drukket nok vand i løbet af dagen, når jeg tog vand fra hanen. Det blev til for meget kaffe. Nu føler jeg mig derimod meget mere frisk – også sidst på dagen. Mine medarbejdere og vores kunder i butikken er også glade for det velsmagende vand

Jysk Firmatøj Aps
Viggo Krath
CEO

En hemsida från Basunera