Samarbejde med Beat ‘M UF i kampen mod malaria

Beat ’M UF mot malaria

Vi er glade for at fortælle dig, at vi er involveret i at støtte kampen mod malaria sammen med Beat ‘M UF, der drives af studerende på ProCivitas gymnasium i Helsingborg. Sådan beskriver Beat ‘M UF problemet med malaria rundt om i verden: “Malaria dræber to børn under fem, hvert minut.

Sygdommen kan forebygges ved hjælp af myggenet, men på grund af knappe ressourcer har de lokale myndigheder ikke mulighed for at prioritere indsatsen.

Vi ønsker at se flere børn med en sikker fremtid og give dem mulighed for at våge at drømme om, hvad de vil være, når de vokser op. Vi, sammen med ligesindede virksomheder, sørger for, at alle børn får en sikker opvækst ”

 

Beat ‘M UF var i februar 2018 sammen med Save the Children i Nairobi i Kenya for at besøge alle børnehjem i Nairobi. Vi besøgte blandt andet børnehjemmet Dream Children’s Home. Vores opgave var at uddele ”overlevelseskit” med myggenet og viden.

Ved hjælp af disse ”overlevelseskit” blev børnene beskyttet fysisk mod malaria, men de bliver også bevidste om, hvordan beskyttelsen skal bruges for at opnå den bedste effekt.

Ved at udlevere disse ”overlevelseskit” reder vi de mest værdifulde vi har i væren – børn.

En virksomhedspakke redder 15 forældreløse børn der lever i malaria risiko zoner.

 

Flere oplysninger findes på Facebook: https://www.facebook.com/beatm.uf/


En hemsida från Basunera