Vælg det rigtige vand for miljøets skyld

En simpel måde, hvorpå vi alle kan bidrage til lavere kuldioxid – emissioner, er at vælge vores lokale drikkevand. Hundrede millioner af liter vand transporteres årligt på vores veje af lastbiler, der forurener luften, gøder vores hav og syner vores jord og vandløb. Helt unødvendigt.

Vores vand filtreres, afkøles og får tilføjet kulsure på en og samme tid med vores løsning. Uden unødvendig transport. Du vælger for miljøet!

Klima-neutral virksomhed

Konceptet klimaneutralt betyder at leve og arbejde på en måde, der ikke producerer et netto-tillæg af drivhusgasser. Dette skal opnås ved at reducere sin egen klimaindvirkning så meget som muligt og ved at bruge kompensation for at neutralisere de resterende emissioner.

Vi har været en klimaneutral virksomhed siden 2009. Vi har opnået dette mål gennem klimakompensation, men også fordi vi har installeret solceller på vores hovedkontor, hvor vi har vores eget kuldioxidanlæg. Udover dette er vi også stolte af vores vanddispenser Tower, som nu er et klimaneutralt produkt.

Det projekt, vi har valgt i år for at neutralisere vores emissioner, er Kikonda Forest Reserve, et skovprojekt i Uganda med en stærk bæredygtighedsprofil.

Vi støtter og arbejder udfra FN’s Global Compacts ti principper vedrørende menneskerettigheder, arbejdsvilkår, miljø og korruption.

bakgrund

Tower – klimaneutralt produkt

Konceptet klimaneutralt betyder at leve og arbejde på en måde, der ikke producerer et netto-tillæg af drivhusgasser. Dette skal opnås ved at reducere sin egen klimaindvirkning så meget som muligt og ved at bruge kompensation for at neutralisere de resterende emissioner.

Ud over vores ordinære klimakompensation har vi også valgt at kompensere for vores produkter. Det første af dem er netop vores Tower, der giver op til 63,95 kg CO2-ækvivalent / år.

Totalt set har vi cirka 1500 enheder af denne produkttype ude hos kunder, som vi kompenserer for. På årsbasis handler det om yderligere 96 ton CO2, som vi kompenserer for. For dig som vil hjælpe med at mindske CO2-udslippet er Tower et ypperligt valg.

Læs hele rapporten med beregninger for Tower nedenfor.

tower_klimat
bakgrund

Vores filtre:

Vi anvender filtre fra en af verdens førende leverandører. Alle deres produkter er godkendt og testet af NSF, National Sanitation Foundation. Vores kommunale vand er godt, men nogle gange er infrastrukturen ikke det bedste, og det er her, vi kommer ind i billedet og renser vandet til et højt niveau. Vi tilpasser vores filtre efter gældende forhold så som gamle rør, for meget kalk i vandet, høje kobberniveauer el. lign.

I 2015 indledte Water Company et samarbejde med WaterSprint, der arbejder med et desinfektionssystem, der fjerner bakterier og vira fra bad og drikkevand. Teknologien er helt miljøvenlig, der anvendes ingen kemikalier eller kviksølv til rensning af dit vand, vi garanterer på denne måde at vores kunder drikker helt rent vand. Læs mere ”her ” eller besøg WaterSprint.se.

Kontakt os for mere information

Ønsker du, at vi kontakter dig og hjælper dig med at vælge den rette vanddispenser for din virksomhed? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage med det samme. Ring også gerne direkte til os på telefon +45 27 57 08 70.


Jeg vil…


Valg af karaffel*

Nummer karafler*


Med gravering*


Logo til gravering


Accepterede filtyper: eps.


Et Trygt og populært valg

 

FAR logo

 ”Som mångårig kund kan vi varmt rekommendera Water Company. Såväl produkter som service håller en mycket hög nivå. Alltid trevlig bemötande, alltid snabba svar. Vi gillar vår lösning med ”tappkranar” i köket lite extra, vilket är uppskattat av både gäster och medarbetare”

Mediekompaniet
Carina Hillerström
Marknadschef

Bykrogen Logo

 ”Vi valde Water Company som leverantör tack vare interna referenser med positiv erfarenhet av företaget. All kontakt, från offert till installation, gick smidigt till samt med en snabb och flexibel service som lyssnade till våra önskemål. Vi kan rekommendera Water Company som leverantör av vattenmaskin.

RELEX Solutions Sweden
Frida Algotsson
Administrative and Marketing Coordinator

En hemsida från Basunera

Få et tilbud