Vælg vand for miljøetsskyld

Konceptet klimaneutrale er blevet stadig mere populært som følge af vores stigende miljøtænkning. Men hvad betyder det egentlig? At leve og arbejde på en måde, der ikke producerer et netto-tillæg af drivhusgasser er at være klimaneutral. Dette skal opnås ved at reducere sin egen klimaindvirkning så meget som muligt og ved at bruge kompensation for at neutralisere de resterende emissioner.

Indtil videre er det ikke så mange virksomheder der er klimaneutrale.  Ifølge klimatsmart.se er vi én af kun 151 Svenske virksomheder der i dag er klimaneutrale. De danske tal er ikke offentliggjorte på samme måde som i Sverige.

Hvad gør vi?

Vi hos Water Company er stolte over at være en klimaneutral virksomhed og ser det som en selvfølge at arbejde for vores miljø og en mere bæredygtig fremtid. Vores langsigtede mål er at være klimaneutralt med et minimum af kompensation, men indtil vi når det mål, kompenserer vi for den klimapåvirkning vi ikke kan reducere gennem andre foranstaltninger.

Det projekt, vi har valgt i år for at neutralisere vores emissioner, er Kikonda Forest Reserve, et skovprojekt i Uganda med en stærk bæredygtighedsprofil.

Vi støtter og arbejder udfra, FN’s Global Compacts ti principper vedrørende menneskerettigheder, arbejdsvilkår, miljø og korruption.

WaterSprint

I 2015 indledte Water Company et samarbejde med WaterSprint, der arbejder med et desinfektionssystem, der fjerner bakterier og vira fra bad og drikkevand. Teknologien er helt miljøvenlig, der anvendes hverken kemikalier eller kviksølv til rensning af dit vand, vi garanterer på denne måde at vores kunder drikker helt rent vand. Læs mere ”her” eller besøg WaterSprint.se.

Alle Watersprint’s produkter er godkendt og testet af NSF, National Sanitation Foundation. Vores kommunale vand er godt, men nogle gange er infrastrukturen ikke det bedste, og det er her, vi kommer ind i billedet og renser vandet til et højt niveau. Vi tilpasser vores filtre efter de pågældende forhold så som gamle rør, for meget kalk i vandet, høje kobberniveauer el. lign. Med et filter til din vanddispenser, skal du aldrig bekymre dig om forurenet vand, men kan altid nyde dit vand direkte fra hanen.


En hemsida från Basunera