Vi stopper vandskader!

AquaCombo er en af vores nyeste løsninger for at hjælpe dig med at stoppe vandlækager, inden de når at gøre stor skade. Vores populære AquaCombo består af en AquaSensor og en AquaStopper – og præcis som navnene indikerer, så både opdager og stopper AquaCombo lækager.

To skader – én løsning

En vandskade fra en vanddispenser, som er koblet direkte til et vandrør, kan opstå på to forskellige måder. Enten kan vandskaden ske ved at vanddispenseren er gået i stykker, eller at der er en utæthed på slangen. Det bedste ved AquaCombo er, at den kan håndtere begge dele.

Gør det selv

Med AquaCombo kan du på en enkel måde håndtere eventuelle lækager. AquaStopper monterer du direkte på vandslangen og ved en lækage afbryder ventilen automatisk vandtilførslen. AquaSensoren placerer du under din vanddispenser. Sensoren har to følehorn, som aktiveres ved kontakt med fugt. Ved en lækage reagerer sensoren ved at afbryde magnetventilen for vandtilførslen.

Du skal ikke være bekymret for vandskader. Med AquaCombo har du styr på vandet og kan på simpel vis opdage og håndtere lækager – helt selv!


En hemsida från Basunera