Vigtigt at tænke på hvis du køber karafler

Karaff premium för vatten

Her får du hjælp til, hvad der er vigtigt at tænke på, når du køber en karaffel. Der er flere grunde til at overveje valget af karaffel, så du får et bæredygtigt produkt, der kan maskinvaskes igen og igen og ikke samler bakterier. Nedenfor giver vi dig tips om

Vigtigt at tænke på hvis du køber karafler:

Her får du hjælp til, hvad der er vigtigt at tænke på, når du køber en karaffel. Der er flere grunde til at overveje valget af karaffel, så du får et bæredygtigt produkt, der kan maskinvaskes igen og igen og ikke samler bakterier. Nedenfor giver vi dig tips om, hvad du skal tænke på:

Stor hals på karaflen

Mange karafler har en for smal hals, hvilket betyder at bakterier forbliver i flasken. Vores flasker har altid en bred hals, hvilket betyder, at opvasken altid får godkendte resultater.

Holdbart lukkesystem: 

Et andet problem med andre vandkarafler på markedet er, at de ikke har et tilstrækkeligt holdbart lukkesystem og derfor ofte kasseres. Vi har sammen med en svensk ingeniørvirksomhed udviklet vores egen karaffel med en beskyttende rustfri manchet og låg. Det betyder, at vores karafler holder længere og sparer penge, samt at miljøbelastningen bliver mindre med et bæredygtigt produkt.

Glas der ikke bliver ridset

Glasset til ​​vores karaffel er fremstillet af et glasværk i Slovenien med mere end hundrede års erfaring og kan maskinvaskes igen og igen uden at blive mat eller ridset. Produktionen af ​​matchet og låg samt monteringen finder sted i Sverige. Mange års erfaring i restauranter viser, at vi har et fantastisk produkt. 

Fakta:

  • Stor hals = Fri for bakterier
  • Manchet og låg rustfrit stål = Holdbarhed og dekanterer bedre
  • Kvalitetsglas = Tåler maskinvask
  • Stilfuldt design = Kunden tilskriver vandet højere værdi. 
  • Lav et godt valg – Vælg vores veldesignede og holdbare karafler, der altid er rene.

P.S  En flot og alligevel diskret måde at fremhæve dit brand på, er at lade os gravere dit logo i karaflen. Omkostningerne ved gravering er altid inkluderet i prisen på karaflen. 


En hemsida från Basunera