Altid bakteriefrit vand

Få rent vand i hanen med Watersprints letinstallerede system.

bakgrund
Logotyp för Watersprint vattenrening

UV-LED og Nanoteknik

Med Watersprints system renses alt vandet effektivt ved hjalp af en LED-genereret UV-desinficering. Produkterne er de mest miljøvenlige på markedet, eftersom der ikke anvendes hverken kemikalier eller kviksølv. Derudover er de ekstremt energieffektive, da de har en indbygget anvendelsessensor, som gør at LED-rensningen kun er koblet til, når vandet løber igennem. En anden fordel med LED-teknikken i vandrensningen er, at vandet ikke varmes op. LED-lamperne afgiver næsten ingen varme i modsætning til eksempelvis lysrør. Alle vandrensningsenhederne er forbundet til Wi-Fi for drift, overvågning og statistik. Kunden har tilgang til en webportal, hvor al informationen samles.

Hvorfor vælger vi ikke almindelige UV-lysrør til rensning af vandet?

Der findes mange grunde til dette. Vi er en klimaneutral virksomhed og vælger kun de mest energieffektive løsninger. LED-teknik formindsker energiforbruget med 98% sammenlignet med et almindeligt lysrør. Denne nye teknik afgiver heller ikke nogen varme, hvilket gør, at det stillestående vand i vanddispenseren heller ikke varmes op.

Læs mere på Watersprint.se

Ingen begrænsninger

Alt, som behøves, er en vandtilslutning. Så eliminerer Watersprint effektivt bakterier og virus fra vandet.

Eksempler på anvendelsesområder:

 • Hoteller og restauranter
 • Pleje og omsorg
 • Svømmehaller
 • Skoler og idrætshaller

Kontakt os for mere information

Ønsker du, at vi kontakter dig og hjælper dig med at vælge den rette vanddispenser for din virksomhed? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage med det samme. Ring også gerne direkte til os på telefon +45 27 57 08 70.


  Jeg vil…


  Valg af karaffel*

  Nummer karafler*


  Med gravering*


  Logo til gravering


  Accepterede filtyper: eps.


  Et Trygt og populært valg

   

   ”Vi er rigtigt glade for vores Tower model i træ. Det er helt tydeligt, at vi drikker mere vand nu. Vandet er dejligt koldt, renset for kalksmagen og så kan vi vælge med og uden brus. Samtidig er det vandbesparende, da vi tidligere var nødt til at lade vandet løbe fra vandhanen og vente på, at det blev koldt. Vi ser også, at kaffe- og sodavandsforbruget nu er faldet”

  Patrade A/S i Aalborg
  Pia

   ”Jeg er begyndt at drikke nok vand på arbejdet igen. Det kan jeg takke Watercompany og deres fine vandautomat for. Vandet er dejligt koldt, smager godt og så er der ikke mindst brus i. Jeg plejer at have svært ved at få drukket nok vand i løbet af dagen, når jeg tog vand fra hanen. Det blev til for meget kaffe. Nu føler jeg mig derimod meget mere frisk – også sidst på dagen. Mine medarbejdere og vores kunder i butikken er også glade for det velsmagende vand

  Jysk Firmatøj Aps
  Viggo Krath
  CEO

  En hemsida från Basunera

  Top