Altid bakteriefrit vand

Få rent vand i hanen med Watersprints letinstallerede system.

bakgrund

UV-LED og Nanoteknik

Med Watersprints system renses alt vandet effektivt ved hjalp af en LED-genereret UV-desinficering. Produkterne er de mest miljøvenlige på markedet, eftersom der ikke anvendes hverken kemikalier eller kviksølv. Derudover er de ekstremt energieffektive, da de har en indbygget anvendelsessensor, som gør at LED-rensningen kun er koblet til, når vandet løber igennem. En anden fordel med LED-teknikken i vandrensningen er, at vandet ikke varmes op. LED-lamperne afgiver næsten ingen varme i modsætning til eksempelvis lysrør. Alle vandrensningsenhederne er forbundet til Wi-Fi for drift, overvågning og statistik. Kunden har tilgang til en webportal, hvor al informationen samles.

Hvorfor vælger vi ikke almindelige UV-lysrør til rensning af vandet?

Der findes mange grunde til dette. Vi er en klimaneutral virksomhed og vælger kun de mest energieffektive løsninger. LED-teknik formindsker energiforbruget med 98% sammenlignet med et almindeligt lysrør. Denne nye teknik afgiver heller ikke nogen varme, hvilket gør, at det stillestående vand i vanddispenseren heller ikke varmes op.

Læs mere på Watersprint.se

Ingen begrænsninger

Alt, som behøves, er en vandtilslutning. Så eliminerer Watersprint effektivt bakterier og virus fra vandet.

Eksempler på anvendelsesområder:

  • Hoteller og restauranter
  • Pleje og omsorg
  • Svømmehaller
  • Skoler og idrætshaller

Kontakt os for mere information

Ønsker du, at vi kontakter dig og hjælper dig med at vælge den rette vanddispenser for din virksomhed? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage med det samme. Ring også gerne direkte til os på telefon +45 27 57 08 70.


Jeg vil…


Valg af karaffel*

Nummer karafler*


Med gravering*


Logo til gravering


Accepterede filtyper: eps.


Et Trygt og populært valg

 

FAR logo

 ”Som mångårig kund kan vi varmt rekommendera Water Company. Såväl produkter som service håller en mycket hög nivå. Alltid trevlig bemötande, alltid snabba svar. Vi gillar vår lösning med ”tappkranar” i köket lite extra, vilket är uppskattat av både gäster och medarbetare”

Mediekompaniet
Carina Hillerström
Marknadschef

Bykrogen Logo

 ”Vi valde Water Company som leverantör tack vare interna referenser med positiv erfarenhet av företaget. All kontakt, från offert till installation, gick smidigt till samt med en snabb och flexibel service som lyssnade till våra önskemål. Vi kan rekommendera Water Company som leverantör av vattenmaskin.

RELEX Solutions Sweden
Frida Algotsson
Administrative and Marketing Coordinator

En hemsida från Basunera