Water Company Danmark - Vandautomater og stærke værdier

Water Company Danmark

Water Company Danmark er en del af det svenske firma Water Company AB, der siden 1994 har udlejet og solgt løsninger til at kunne filtrere, rense, køle og tilføje kulsyre til normalt postevand.

Vandautomater og kulsyrepatroner

Water Company er en virksomhed med en klar social profil. Vi sælger miljørigtige vandløsninger og kulsyrepatroner til Sodastream maskiner gennem forskellige supermarkeder og andre detailbutikker over hele landet.

Virksomheden er grundlagt med det klare formål at opbygge en konkurrencedygtig virksomhed med produkter, der har med sundhed og bæredygtighed. Og som ikke mindst er en lokal arbejdsplads med fokus på socialt ansvar, mangfoldighed og beskæftigelse for mennesker med fysiske og psykiske udfordringer. Det er vi faktisk ligeså stolte af som vores fantastiske vandautomater.

Vi har et bredt sortiment af vandautomater og vandkølere og kan derfor tilbyde den rette vanddispenser til ethvert behov. Fælles for alle vores maskiner er den høje kvalitet i både funktion og design. Der kan vælges mellem indbyggede-, bord- eller gulvmodeller af vandispensere i et attraktivt design.For at sikre, at vanddispenseren altid fungerer efter hensigten og opfylder branchens hygiejnekrav, har vi et komplet serviceprogram, som bliver udført løbende. Vores virksomhed kontrolleres kontinuerligt af NSF (National Sanitation Foundation).

Mød nogle af vores fantastiske medarbejdere

 “Jeg er utrolig stolt og ydmyg over at være en del af rejsen i Water Company-teamet. Alle komplimenterer og kender hinanden utrolig godt. Sammen opnår vi alt!”
“Jeg kan godt lide at arbejde for Water Company, da det giver et stressfrit arbejdsmiljø med venlige kollegaer. Det har været en fornøjelse at se virksomheden vokse, og jeg ser frem til at se, hvad fremtiden bringer.”
“Jeg føler mig beæret over at være en del af denne virksomhed, der er så mangfoldig, som den er, hvor man føler, at alle er lige for hinanden, og alle er værdsat lige meget.”
“Jeg er rigtig glad for mit arbejde ved Water Company.”

“At arbejde i Water Company er en fornøjelse. Det er en rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til mennesker fra forskellige kulturer og med forskellige udfordringer. Vi har et godt sammenhold, og vi respekterer hinanden. Når jeg vurderer at vi har meget at lave, og der skal overholdes deadlines, trækker vi altid sammen som et stærkt og solidt team, som jeg er stolt af at være en del af.”

Kontakt Water ComPany

Kontakt os for mere information!

Ønsker du, at vi kontakter dig og hjælper dig med at vælge den rette vanddispenser for din virksomhed? Udfyld formularen, så vender vi tilbage med det samme. Ring også gerne direkte til os på telefon (+45) 25 94 08 96.