Med en vandautomat i virksomheden

Så har jeres medarbejdere altid adgang til koldt, klart, miljøvenligt – og magisk vand. Også med dejligt brus!

bakgrund

Fritstående vandautomater til kontoretFlotte fritstående vandautomater som fås i massivt træ, lakeret stål eller børstet stål

Bordmodeller til kontoret

London vandautomat - bordmodel

Vandautomater til kantiner og køkkenerVandautomater til kantiner og køkkener

Vandkøler til kontoret, forretningen, receptionen eller skolen

Frisk vand giver mere energi til jeres medarbejdere, kunder, gæster eller elever.

Når I installerer en vandkøler eller som vi kalder det, en vandautomat tæt på ​​jeres medarbejdere, kunder eller elever, så drikker de simpelthen mere vand. Og mere vand giver simpelthen sundere medarbejdere og elever. Til en meget lavere pris end vand på flasker. Vand på flasker, der i øvrigt er rigtigt dårlige for miljøet.

|Læs mere om vore fritstående vandautomater| >>

|Læs mere om vore bordmodeller vandautomater| >>

Vanddispensere til kantinen eller køkkenet

Få frisk vand til køkkenet eller kantinen. I tilslutter bare vandmaskinen til jeres egen vandforsyning og så kan I servere dejligt koldt vand til jeres medarbejdere. Selvfølgelig med og uden kulsyre.

Vi har et stort udvalg af vandautomater til køkkenmiljøer, så du kan helt sikkert finde en model, der passer til jeres behov.

|Læs mere om vore indbyggede vandautomater| >>

bakgrund

Hvorfor skal I have en vandautomat?

Man drikker mere vand, når man har let adgang til dejligt koldt vand. Ingen gider at drikke lunkent vand fra hanen.

Placeringen af vandautomaten er vigtig. Man drikker simpelthen mere vand, når man fysisk kan se maskinen.

Man bliver simpelthen bare mere frisk af at drikke rigeligt med vand. Alt for mange drikker alt for lidt vand i løbet af dagen.

I sparer alt besværet med vand på flasker. Slut med at huske at bestille vand. Slut med at slæbe rundt på kasser med vandflasker. Slut med at fylde flaskerne i køleskabet.

Vand fra en af vore vandautomater er langt billigere end vand på flasker. Slut med at betale overpris for koldt vand til medarbejderne. Det er også det rigtige for miljøet.

For miljøets skyld. Vand skal ikke produceres på en eller anden fabrik langt væk og transporteres over store afstande for at slukke tørsten hos jeres medarbejdere. Slut med at gå over åen efter vand!

bakgrund

Fritstående vandautomater – klimaneutral vandløsning

Med en smukt designet fritstående vandautomat får jeres ansatte nem adgang til dejligt koldt vand – med eller uden kulsyre.

Vores Tower-model er den eneste klimaneutrale vandautomat på markedet. Modellen passer til ethvert miljø og kan fås i massivt træ, lakeret plade eller rustfrit stål. Vi tilbyder vandautomaten i flere forskellige smukke træsorter, Eg, Birk, Valnød, Jatoba, Mahogni eller i en træsort der matcher jeres virksomhed.

Vi tilbyder naturligvis også en håndfri vandautomat for ekstra hygiejnehensyn.

En gulvstående vandautomat giver medarbejderne på arbejdspladsen let adgang til frisk og koldt vand. Alle ved hvor vigtigt det er at holde væskebalancen oppe for at præstere og have det godt. En stilfuld vandkøler passer perfekt i kontorlandskabet eller i gangen eller køkkenet for den sags skyld.

bakgrund

Vandautomater – bordmodeller

Vandautomater i form af ordmodeller er flytbare, da de let kan kobles fra og til et nyt sted. F.eks. i restauranten, på konferenceanlæg, til events eller lignende. Bordmodeller er lette at holde rene. Har du ikke meget plads? Så vælg denne simple og mobile løsning.

bakgrund

Indbyggede vandautomater og taphaner

Vore indbyggede vandkølere fås med forskellige kølekapaciteter og taphaner ​​til dit filtrerede afkølede vand med eller uden kulsyre. Modellerne psser til perfekt til køkkener og kantiner.

Indbyggede vandmaskiner sparer gulvplads, da køleenheden monteres i eksisterende skabe.

Taphanen er monteret solidt i bordpladen og fås i en række varianter og materialer, bl.a. rustfri, højglans, kobber, messing, lakerede farver & antik kobber.

bakgrund

Sådan fungerer vores vandløsninger

Sådan funger en vandløsning fra Water Company
bakgrund

Det får I, når I lejer en vandautomat fra Water Company

Med vores vanddispensere forfines det vand, du allerede har i vandhanen, til filtreret, koldt vand med eller uden brus. Altid i højeste kvalitet. Dette uden bestillinger, unødvendig transport og opbevaring af plastikflasker. Og måske bedst af alt: vi gør det til en fast månedlig udgift, som er en brøkdel af hvad vand på flaske koster. Vores erfaring viser tydeligt, at kaffeforbruget på arbejdspladser falder, når vi installerer en vandautomat. Vi ved jo alle, at vand er både sundere og billigere end kaffe.

Vi er en klimaneutral virksomhed. Dette mål har vi nået gennem klimakompensation, men bl.a. også ved at vi har installeret solceller på vores hovedkontor, hvor vi har vores eget kulsyreanlæg. I samarbejde med Lunds Universitet har vi undersøgt livscyklussen for vores Tower vanddispenser. Vi klimakompenserer for det fulde CO2-forbrug for alle vores Tower vanddispensere, hvilket gør dem klimaneutrale.

Fri installation

Når I vælger en vandløsning fra Water Company, kommer vi naturligvis og installerer den for jer. Hvis vandforsyningen skal justeres, hjælper vi med tydelige instruktioner.

Animerad ikon med mynt
Fast månedlig udgift

Med vores vanddispensere, kender du altid den månedlige udgift på forhånd. I vores abonnementer indgår der nemlig både løbende vedligeholdelse og udskiftning af kulsyreflasker.

Animerad ikon för Water Companys service
Service indgår

Vandautomater har brug for løbende vedligeholdelse og service. I vores abonnementer behøver I ikke at tænke på dette. Vi ved, hvornår din vandautomat skal serviceres.

Animerad ikon av vattenfiltrering
Filtreret vand

Vi har altid branchens bedste filter i vores vandkølere. Vi skifter naturligvis filtrene regelmæssigt for altid at have det bedste resultat.

Illustration av vattenläcka
AquaStopper

Hvad sker der, hvis ulykken er ude og et vandrør går i stykker i jeres lokaler? Vi monterer beskyttelse, som både opdager og automatisk lukker for vandtilførslen ved en ulykke. Enkelt og sikkert.

Animerad ikon av kolsyrat vatten
Fri kulsyre

Hvad er vand uden brus? Water Company har sit eget kulsyreanlæg og vi ved, hvor meget der forbruges. Vores mål er, at vi altid skifter dine kulsyreflasker i god tid, inden de løber tør. Vores kunder skal aldrig stå uden kulsyre.

bakgrund
bakgrund

Kontakt os for mere information!

Ønsker du, at vi kontakter dig og hjælper dig med at vælge den rigtige vandmaskine til din virksomhed? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig med det samme. Det er selvfølgelig også muligt at ringe til os tlf. 27 57 08 70.

En hemsida från Basunera

Top