Giv restaurantens gæster miljøvenligt vand med en vanddispenser

Hamburg taphane

Det er en rigtig dårlig idé for miljøet at transportere drikkevand den halve jord rundt i plastikflasker og ridsede returflasker. Til gengæld er det en rigtig god idé at installere en vandautomat i din restaurant, der gør jeres eget postevand koldt, klart, miljøvenligt – og magisk!
Drop flaskerne og få…

Prøv gratis i 30 dage

Vore mest populære indbyggede vandautomater til restauranter og køkkenmiljøer

Se alla vore vandkølere til restauranter og køkkener >>

highlight-lyon

Lyon – Taphane

Lyon er en slank og stilren model i høj blank stål, som let kan integreres på en æstetisk måde i det ønskede miljø. Lyon kan fås som både enkelt- og dobbelthane.

Indbyggede vanddispensere

Hamburg – Taphane

Vores populære taphane Hamburg findes i flere forskellige varianter. Vælg mellem børsted, stål højblank, kobber, messing, antik messing og mat-sort. Hamburg kan endda fås med to forskellige typer af haner; flexihanen eller kulhanen, samt med lige eller skrå top.

Vattenautomat Sevilla med touchfunktion och vattenkaraff

Sevilla – Touch

Sevilla er en moderne og stilren vanddispenser med touchpanel. Modellen kan indstilles til mængdekontrol for enkel anvendelse. Det er muligt at indstille mængdekontrollen til to forskellige mængder for både danskvand og vand uden brus. Det er simpelt at ændre indstillingerne, hvis der er behov for dette.

Hvad får I ud af at skifte flaskerne ud med en vandautomat?

Slut med miljøskadelig transport af miljøskadelige plastikflasker

Slut med at spilde kostbar og begrænset lagerplads til vandflaskerne

Slut med at fylde køleskabet op med vandflasker

Slut med at skulle huske at bestille vand

Slut med at spilde tid på at bakse rundt med fulde og tomme flasker

bakgrund

Fast månedlig udgift
– All inklusive

Når du lader os installere en vanddispenser, kender du altid den månedlige udgift på forhånd. I vores abonnementer indgår der nemlig både løbende vedligeholdelse og udskiftning af kulsyreflasker – uanset hvor meget kulsyre du bruger! Samtidig med at vi udskifter dine kulsyreflasker, så sørger vi også for, at din maskine opfylder alle hygiejnekrav og at den fungerer optimalt.

Small abonnement – 80 L/h

Til et mindre forbrug med behov for at fylde 3 – 5 karafler ad gangen.

Vores Small abonnement passer perfekt til mindre cafeer og restauranter, som vil slippe for den personalekrævende håndtering af tomme flasker.
Vælg mellem servering direkte fra hanen eller tilbyd vandet i vores eksklusive karafler (12 stk. karafler indgår i abonnementet)
Du får helt nye muligheder for at øge din indtjening, fordi dine omkostninger til fersk- og mineralvand falder dramatisk.

Dette indgår:

 • Komplet køleanlæg
 • Valgfri standard vanddispenser
 • Vandopsamlingsbakke
 • 12 stk. profilerede karafler
 • Gratis kulsyre, installation og filterskift
 • Gratis reparation og service

Download PDF

Medium abonnement – 120 L/h

Specialbygget for at kunne tappe flere karafler ad gangen ved hjælp af udvidet kulsyrekapacitet.
Vores Medium abonnement passer perfekt til mindre, men også mellemstore restauranter. Skab nye muligheder ved at undgå at bestille, håndtere og administrere traditionelt flaskevand.
I vores medium abonnement indgår 36 karafler, som er graverede med din virksomheds logo. Du får naturligvis fri kulsyre og service.

Dette indgår:

 • Komplet køleanlæg
 • Valgfri standard vanddispenser
 • Vandopsamlingsbakke
 • 36 stk. profilerede karafler
 • Karaffelbakke, der passer til opvaskemaskinen
 • Gratis kulsyre, installation og filterskift
 • Gratis reparation og service

Download PDF

Large abonnement – 220 L/h

Vælg et ekstra standard vandispenser efter behov eller maksimer effekten gennem vores super-touch tårn.
Vores Large abonnement er beregnet til større restauranter eller konferencer med mange gæster.
Intet behov for at bestille, håndtere eller administrere traditionelle flasker og kasser. I stedet får du helt nye muligheder for at øge din indtjening, fordi omkostninger til flaskevand falder dramatisk. Du får naturligvis fri kulsyre og service.

Dette indgår:

 • Komplet køleanlæg
 • Valgfri standard vanddispenser
 • Vandopsamlingsbakke
 • 60 stk. profilerede karafler
 • Karaffelbakke, der passer til opvaskemaskinen
 • Gratis kulsyre, installation og filterskift
 • Gratis reparation og service

Download PDF

X-Large abonnement – 300 L/h

Vores X-Large abonnement er designet til meget store restauranter og konferenceaktører.
Tænk på hvor meget personaletid der går med at bestille, håndtere og administrere traditionelle flasker og kasser. Tænk også på hvor meget udgiften per liter vand formindskes dramatisk. Så indser du hurtigt, hvor meget et X-Large abonnement kan øge din indtjening.

Dette indgår:

 • Komplet køleanlæg
 • Elektronisk super-touch tårn
 • Vandopsamlingsbakke
 • 96 stk. profilerede karafler
 • Karaffelbakke, der passer til opvaskemaskinen
 • Gratis kulsyre, installation og filterskift

Download PDF

bakgrund

Det får I, når I lejer en vandautomat fra Water Company

Med vores vanddispensere forfines det vand, du allerede har i vandhanen, til filtreret, koldt vand med eller uden brus. Altid i højeste kvalitet. Dette uden bestillinger, unødvendig transport og opbevaring af plastikflasker. Og måske bedst af alt: vi gør det til en fast månedlig udgift, som er en brøkdel af hvad vand på flaske koster. Vores erfaring viser tydeligt, at kaffeforbruget på arbejdspladser falder, når vi installerer en vandautomat. Vi ved jo alle, at vand er både sundere og billigere end kaffe.

Vi er en klimaneutral virksomhed. Dette mål har vi nået gennem klimakompensation, men bl.a. også ved at vi har installeret solceller på vores hovedkontor, hvor vi har vores eget kulsyreanlæg. I samarbejde med Lunds Universitet har vi undersøgt livscyklussen for vores Tower vanddispenser. Vi klimakompenserer for det fulde CO2-forbrug for alle vores Tower vanddispensere, hvilket gør dem klimaneutrale.

Fri installation

Når I vælger en vandløsning fra Water Company, kommer vi naturligvis og installerer den for jer. Hvis vandforsyningen skal justeres, hjælper vi med tydelige instruktioner.

Animerad ikon med mynt

Fast månedlig udgift

Med vores vanddispensere, kender du altid den månedlige udgift på forhånd. I vores abonnementer indgår der nemlig både løbende vedligeholdelse og udskiftning af kulsyreflasker.

Animerad ikon för Water Companys service

Service indgår

Vandautomater har brug for løbende vedligeholdelse og service. I vores abonnementer behøver I ikke at tænke på dette. Vi ved, hvornår din vandautomat skal serviceres.

Animerad ikon av vattenfiltrering

Filtreret

Vi har altid branchens bedste filter i vores vandkølere. Vi skifter naturligvis filtrene regelmæssigt for altid at have det bedste resultat.

Illustration av vattenläcka

AquaStopper

Hvad sker der, hvis ulykken er ude og et vandrør går i stykker i jeres lokaler? Vi monterer beskyttelse, som både opdager og automatisk lukker for vandtilførslen ved en ulykke. Enkelt og sikkert.

Animerad ikon av kolsyrat vatten

Fri kulsyre

Hvad er vand uden brus? Water Company har sit eget kulsyreanlæg og vi ved, hvor meget der forbruges. Vores mål er, at vi altid skifter dine kulsyreflasker i god tid, inden de løber tør. Vores kunder skal aldrig stå uden kulsyre.

bakgrund
bakgrund

Kontakt os for mere information!

Ønsker du, at vi kontakter dig og hjælper dig med at vælge den rigtige vandmaskine til din virksomhed? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig med det samme. Det er selvfølgelig også muligt at ringe til os tlf. 27 57 08 70.


  Jeg vil…


  Valg af karaffel*

  Nummer karafler*


  Med gravering*


  Logo til gravering


  Accepterede filtyper: eps.


  En hemsida från Basunera

  Top